Geluidsproblemen door update Xbox 360

Veel Xbox 360-bezitters zullen niet blij zijn geweest met het nieuwe dashboard van Microsoft, want sinds de installatie van de Xbox Live Fall-update hebben ze geen geluid meer via een HDMI-kabel. En zeg nou zelf, wat is gamen nu zonder geluid?

Volgens Microsoft ligt het niet aan de update, maar aan de HDMI-apparatuur van de gamers. Aangezien er zo veel Xbox 360-bezitters zijn die geen geluid hebben, is dat echter zeer onwaarschijnlijk. Ondanks dat Microsoft blijft beweren dat het niet aan de update ligt, komt er vanaf morgen gelukkig toch een update om het geluid weer te fiksen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?