Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gelovigen willen Modern Warfare 2 verbieden

Modern Warfare 2 heeft al een heleboel gezeur weten te verduren en nu de rust begint te komen, komt de Maine's Cristian Civic League nu met de vraag of de game niet verboden kan worden. De groep heeft de volgende redenen aangegeven.

The public has been dangerously desensitized to violence. Many find a thrill in participating in violent video games.

Daarnaast vinden ze de game te ver gaan. En, heel verrassend, het "No Russian" level is hetgeen hun het minste aanstaat.

All decent people should denounce the game.

Volgens de groep zou de dreiging op scholen weer toenemen. Zodoende hebben ze gevraagd aan de staat Maine of de game verbannen kan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?