Geheim project Bungie betekent nieuwe Halo

Naast de presentatie van Halo: ODST vertelde ontwikkelaar Bungie tijdens de presentatie van Microsoft dat ze al een tijdje bezig waren met een supergeheim project. Er waren de afgelopen tijd natuurlijk al geruchten over een nieuwe Halo game, en tijdens de persconferentie is er dan ook bekendgemaakt dat er in de herfst van 2010 een nieuwe Halo game komt, namelijk Halo: Reach.

Meer dan de aankondiging was er niet, geen gameplay beelden, alleen aan debuut trailer. Wel kon de beste man van Bungie vertellen dat je een bèta code krijgt waarmee je de multiplayer van Halo: Reach kunt spelen, als je Halo: ODST koopt. Fans van Halo komen dus helemaal aan hun trekken de komende tijd, met twee nieuwe games in het verschiet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?