Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Geen Yakuza 3 voor Europa

In eerste instantie leek het erop dat Yakuza 3 ook naar Europa zou komen. SEGA heeft dit echter de grond in geboord door te bevestigen dat de game niet buiten Japan zal verschijnen.

Ondertussen is de game nu al bijna 500.000 keer in Japan verkocht. Je kunt dus wel zeggen dat de game het erg goed doet ondanks het feit dat Yakuza 3 maar in één land verkrijgbaar is. Waarschijnlijk is dit dan ook de rede waarom SEGA het niet nodig vindt om de game buiten Japan uit te brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?