Geen Xbox Live op 16 juni

Dagelijks zitten er miljoenen mensen op de Xbox Live service van Microsoft, behalve op 16 juni aanstaande. Dan zal de service er een dagje uit liggen.

Er zal niks ingrijpends veranderen op Xbox Live. Er zal alleen wat onderhoud gepleegd worden. Xbox Live zal op 16 juni vanaf 9 uur gesloten zijn. Hoelang de service offline blijft is onbekend, maar het kan maximaal 24 uur duren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?