Geen Trophies op PSP

Vorige week, tijdens de E3, werd de nieuwe PSP Go aangekondigd en rees ook de vraag of er Trophies op gaan verschijnen. Nu een week later wordt hier door Eric Lempel, Director of PlayStation Network Operations een antwoord op gegeven.

En om maar meteen met de deur in huis te vallen. Nee, er gaan geen Trophies komen voor games op de PSP. Door het hacken van de PSP kunnen gamers op een illegale manier ontzettend veel trophies geneneren, wat ten koste gaat van de uitdaging en eerlijkheid. Lempel wil alleen een Trophies-systeem op de PSP, wanneer deze waterdicht is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?