Geen tieten en volleybal op de 3DS

Eerder werd er een Dead or Alive titel aangekondigd op de E3 voor de Nintendo 3DS. Zojuist zijn de eerste details van de game verschenen.

De game zal in Europa verschijnen en een volledige terugkeren naar het begin van de serie. Dus geen versie met tieten en volleybal en zo.

Kasumi, Ayane, Hayate en Raidou zijn de eerste karakters uit deze game die bekend zijn gemaakt door uitgever Tecmo KOEI.

De game heeft nog geen datum gekregen, maar vermoedelijk komt de game volgend jaar, kort na de lancering van de Nintendo 3DS.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?