Geen Steam morgen

Voor veel mensen is Valve's service Steam een ideale uitkomst. Een gigantische collectie games binnen handbereik. Je hoeft niet naar de winkel om je games te kopen. Daarnaast verkoopt Steam ook veel indie-games.

Vanaf 6 tot 9 uur 's avonds pacific time zal Steam eruit liggen. Alle games die Steam-matchmaking vereisen, zullen niet werken. Er zijn ook een paar andere dingen die niet zullen werken. Check die hieronder.

Some Steam services will be offline during this time. Affected services will include the Steam Community, in-game matchmaking or lobbies, downloading games from Steam content servers, and making purchases from the Steam store. Games that do not rely on Steam matchmaking services should remain playable.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?