Geen Star Wars nieuws bij aankomende EA Play Live

Geplaatst:

Fans hoeven geen aankondigingen van nieuwe Star Wars-games te verwachten bij de aankomende EA Play Live. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt op Twitter.

EA heeft door de jaren heen verschillende Star Wars-games uitgebracht, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Battlefront 1 en 2. De laatste game van EA die zich in de wereld van Star Wars afspeelde was Star Wars: Squadrons die vorig jaar uitkwam. Dit jaar komt er geen nieuwe game uit van EA die zich in een Galaxy Far Far Away afspeelt. De uitgever zegt op Twitter dat er geen Star Wars-nieuws te verwachten is op EA Play Live, maar dat ze vorig jaar hun laatste plannen voor het Star Wars-universum gaan onthullen. De tweet is hieronder te bekijken.

EA Play Live vindt 22 juli plaats vanaf zeven uur 's avonds.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord