Portal

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Geen simpel vervolg op Portal

Voor kerst 2008 hoeven we geen nieuwe Portal te verwachten. Dat zegt Doug Lombardi, medewerker bij Valve. Hoewel veel fans van dit revolutionaire spelletje, dat onderdeel uitmaakte van The Orange Box, vragen om een vervolg, geeft Lombardi aan dat men bij Valve iets nieuws wil ontwikkelen.

In typical Valve tradition, it won't be Portal with different colours.

Dat er een vervolg komt is zo goed als zeker. Lombardi geeft echter aan dat deze opvolger net zo revolutionair moet zijn als het origineel, simpelweg omdat een eenvoudige uitbreiding saai zou zijn.

Naast de hieronder afgebeelde pc-versie van The Orange Box, is de game ook verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?