Geen sequel voor Heavy Rain

Heavy Rain komt 12 februari uit. De game vertelt een groot verhaal, waar meerdere eindes bij mogelijk zijn. Met zoveel eindes moet er wel een sequel komen, toch?

Nee, David Cage van Quantic Dream zei in het Official PlayStation Magazine UK dat er geen vervolg komt op Heavy Rain.

I don't want to do a sequel because I've said what I had to say about these characters and this story. Honestly, I have nothing else to say.

David Cage ziet een vervolg niet zitten, omdat hij verder niets over de personages te vertellen heeft. Dit komt ook omdat je de hoofdpersonages dood kan laten gaan door foute keuzes te maken. Wil je meer Heavy Rain? Er komt ook downloadable content van de game, als je nog niet genoeg hebt gehad van het originele verhaal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?