Check hier alle X019 Londen-content
Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Geen Season Pass voor Call of Duty: Modern Warfare

Activision heeft onthuld dat de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare geen season pass gaat bevatten. Hiermee stapt de uitgever af van een traditie dat onlosmakelijk met de games verbonden was.

Als je Call of Duty zegt, dan zeg je season pass. Ondanks dat de aankondigingstrailer van Call of Duty: Modern Warfare in veel opzichten op een typische Call of Duty-game lijkt, is er toch een deel dat compleet anders is; de Season Pass. Activision heeft aangekondigd af te stappen van de traditionele season pass en deze te schrappen om plaats te maken voor gratis maps en content. De slechte gang van zaken rondom de season pass van Call of Duty: Black Ops 4, waarbij je alleen de nieuwe levels kon spelen als je de volledige season pass aanschafte, heeft hier ongetwijfeld invloed op gehad.

Call of Duty Modern Warfare4

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON GamesRadar

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?