Gears 5

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Actie, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Geen rokende personages in Gears 5

Bepaalde games staan erom bekend dat er personages in zitten die graag een sigaretje roken. De Gears of War-franchise bijvoorbeeld. Maar in Gears 5 zijn geen rokende personages meer te zien.

Stichting Truth Initiative maakt zich hard voor een rookvrije samenleving en om dat voor elkaar te kunnen krijgen willen zij dat het ook niet meer in games, films en series voor komt. Om die reden hebben zij zicht gericht tot Turner Sports, de eigenaar van ELeague, omdat zij beschikken over de uitzendrechten voor Gears 5 en zij binnenkort een evenement organiseren waarbij Gears 5 multiplayer live gespeeld wordt. Turner Sports heeft dit vervolgens aangekaart bij The Coalition, de ontwikkelaar van Gears 5. Director van de game, Rod Fergusson, vertelde dat hij al tegen het roken in de franchise was, omdat zijn rokende vader op 38-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hartaanval.

Gears 5 Versus Multiplayer Tech Test

Als Gears 5 op 10 september in de schappen ligt, zijn er in ieder geval geen rokende personages in de game te bekennen. De shooter komt uit voor Xbox One en pc.

BRON Variety

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?