Need for Speed Underground
  • ONTWIKKELAAR EA Black Box
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 november 2003
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Geen remake Need for Speed: Underground

Afgelopen weekend lieten we nog weten dat ontwikkelaar Criterion volgens een gerucht aan een remake van Need for Speed: Underground zou werken, maar dit blijkt niet zo te zijn.

Criterion werkt al een tijd aan een nieuwe game en nadat afgelopen weekend een logo van Need for Speed: Underground verscheen leek het aannemelijk, maar Criterion baas Alex Ward liet op Twitter het volgende weten:

Totally Fake. Sequels. Reboots. Remakes. Been There. Done That.

Het lijkt er dus op dat Criterion voorlopig klaar is met remakes en vervolgen. Het is natuurlijk wel de vraag aan welke game de ontwikkelaar dan werkt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?