Geen Rage meer in 2010

Tim Willits, creative director van id Software, heeft vandaag laten weten dat Rage niet meer dit jaar het daglicht zal gaan zien. De game is nog niet af en om een afgeraffeld product uit te brengen ziet Willits niet zitten. De eerste testfase hebben ze zelfs nog niet gehaald.

There's nothing worse than pushing something out before it's ready. Because, trust me, it would be horrible if we were to release it and it was bad. So, we're going to get the resources that we need and we're going to get the polish that we need.

Id Software krijgt dus zowel tijd als geld van uitgever Beteshda om de game zo goed mogelijk af te maken. Waarschijnlijk kunnen we Rage dan ook in 2011 gaan spelen op zowel de Xbox 360, PlayStation 3 als de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?