Geen Quake 5

Slecht nieuws voor Quake fans. John Carmack van id Software vertelde op de Quakecon 2008 dat er niet werd gewerkt aan een nieuwe Quake. Carmack wees wel op een andere game uit hun studio.

id Software richt zich nu vooral op hun nieuwe project, Rage. Ook Doom 4 kwam voorbij. Deze zal minder frames poer seconde hebben dan Rage, maar volgens Carmack zal Doom 4 er alsnog prachtig uitzien. Missen jullie de aankondiging van Quake 5?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?