LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Geen publieke bèta voor LittleBigPlanet

Er waren geruchten dat LittleBigPlanet, een game waar iedereen naar uit zit te kijken, een publieke bèta zou krijgen. Deze uitspraak werd gedaan door een producent van de game.

Nu is deze uitspraak ontkracht. Sony Europe wist ons te vertellen dat de game intern getest zal worden. Dit doen ze zodat ze de releasedatum beter in de planning kunnen houden. Er komt nog wel een gewone demo van deze game aan. LittleBigPlanet zal in oktober uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?