Geen PS Plus of Nintendo Switch Online meer nodig voor Rocket League

Geplaatst:

Als je Rocket League online wilt spelen, dan heb je binnenkort geen PlayStation Plus- of Nintendo Switch Online-abonnement meer nodig. De game wordt dus straks echt volledig gratis te spelen.

In de Nachtbraker van 21 juli heb je al kunnen lezen dat Rocket League gratis wordt. Wanneer dit precies gebeurt, is nog niet bekend, maar het gaat volgens ontwikkelaar Psyonix deze zomer nog gebeuren. Vorig jaar werd Psyonix overgenomen door Epic Games, wat ertoe heeft geleid dat de game later deze zomer gratis wordt en niet meer via Steam, maar slechts via de Epic Games Store te downloaden valt. Psyonix geeft in aanloop naar het gratis maken van de game aan dat je straks, wanneer het zover is, op de PlayStation 4 geen PlayStation Plus-abonnement en op de Nintendo Switch geen Nintendo Switch Online-abonnement meer nodig hebt om Rocket League online te spelen. Voor spelers op de Xbox One is een Xbox Live Gold-abonnement nog wel vereist om online te kunnen gaan. Een reden voor het schrappen van de abonnementen voor de PlayStation en Switch is niet gegeven, noch een reden voor het niet schrappen van het abonnement voor de Xbox.

onbekend

Rocket League is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Later deze zomer wordt de game gratis te spelen en is dan voor de pc alleen nog maar beschikbaar via de Epic Games Store.

Bron: Psyonix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Series

-

Uitgever

Psyonix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 juli 2015

Ontwikkelaar

Psyonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord