Geen prijsdalingen meer

Reggie Fils-aime, de voorzitter van Nintendo of America heeft bevestigd dat er geen verdere prijsdalingen zullen zijn voor de Nintendo Wii. Hij vindt de huidige prijs namelijk laag genoeg, in vergelijking met wat je ervoor krijgt. Hij denkt ook dat als de mensen zien wat ze krijgen, ze wel bereid zullen zijn een iets hoger bedrag uit te geven.

Slecht nieuws dus voor de mensen die hoopten dat de prijs tegen Kerstmis nog wat lager zou worden. Eerlijk gezegd is dit geen abnormaal nieuwsberichtje, vermits Nintendo onlangs al hun prijs verlaagde.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?