Geen prijsdaling voor de PS3 dit jaar

David Reeves, de Sony-baas van Sony Computer Entertainment Europe, heeft in een interview duidelijk laten weten dat er geen prijsdaling in zit voor de PlayStation 3 dit jaar.

Reeves:

There is no price cut, that is true

GamesIndustry.biz vroeg vervolgens of er dit jaar geen prijsdaling aankwam. Reeves:

No.

Ondanks de prijsdaling die er niet komt, komen er gelukkig nog wel wat mooie aanbiedingen met de PlayStation 3. Zo is er onlangs een 80GB-versie gearriveerd en staat een 160GB special edition ook nog gepland voor dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?