Geen prijsdaling voor de PlayStation 3

Sinds de Xbox 360 in prijs is gedaald is de PlayStation 3 de duurste console op de markt met een groot verschil. De goedkoopste Xbox 360 kost 150 euro, terwijl de goedkoopste PlayStation 3 400 euro kost.

Wat zal Sony doen? Niks, hebben ze vandaag bekendgemaakt. Volgens hen is een prijsdaling niet nodig vanwege de vele titels die eraan komen. Ook krijg je bij de PlayStation 3 meer hardware dan bij de Xbox 360, zoals een harde schijf en draadloos internet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?