Geen pre-launch demo voor Modern Warfare 2

Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat de game Modern Warfare 2 geen pre-launch demo zal krijgen. De ontwikkelaar geeft namelijk aan dat men alle tijd wil gebruiken om de game zo goed mogelijk te maken.

Natuurlijk kan na de release van de game alsnog een demo versie verschijnen, maar voorlopig zal er geen demo uitgebracht worden en zullen we gewoon moeten wachten op de release van de volledige game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?