Gears of War 4

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Geen pre-download voor bèta van Gears of War 4

Volgende week start de bèta van Gears of War 4. Alleen als je in het bezit bent van Gears of War: Ultimate Edition maak je kans op een toegangscode voor de early access. Voordat je vrij vraagt voor de periode van 18 tot en met 24 april, wacht eerst op de code. Volgens Rod Fergusson, Studio Head van The Coalition Studio, worden de codes in verschillende batches uitgegeven. Je hebt dus niet automatisch de gehele periode toegang tot de bèta. Dit maakte Fergusson via een Twitter-bericht bekend.

onbekend

Daarnaast is er geen pre-download beschikbaar, want je moet immers wachten op een toegangscode. Vervolgens moet je dus wachten op het downloaden van de bèta. Een beetje geduld is op zijn plaats.

ontbrekende afbeelding

De toegangscode voor de early access worden vanaf 18 april verzonden. Als je niet in het bezit bent van Gers of War: Ultimate Edition kun je wachten tot 25 april. Dan gaat namelijk de open bèta van start.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?