Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Geen PlayStation Plus benodigd voor online Death Stranding

Er is geen PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om Death Stranding online te spelen. Sony communiceert dit op een bijzondere manier, namelijk op de doos van de limited-edition Death Stranding-PlayStation 4 Pro.

Wie online wilt gamen op zijn of haar PlayStation 4, dient in de meeste gevallen een lidmaatschap te hebben op PlayStation Plus. Maar dit geldt bijzonder genoeg niet voor gamers die binnenkort aan de slag kunnen met de hoog geanticipeerde game Death Stranding. Sony communiceert namelijk op de limited edtion PlayStation 4-doos van Death Stranding dat er geen online lidmaatschap benodigd is om de game online te spelen. Zo ziet de limited editon PlayStatiion 4 Pro van Death Stranding eruit:

Death Stranding Ps4

Death Stranding verschijnt op 8 november voor PlayStation 4.

BRON Sony Interactive.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?