Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Geen PlayStation 3 versie Left 4 Dead dit jaar

Er is veel oproer over een mogelijke PlayStation 3-versie van de zombieshooter Left 4 Dead. Valve heeft al bekendgemaakt dat ze niks gaan doen voor een PlayStation 3-versie, maar het kan zijn dat Electronic Arts de game gaat porten. Net zoals The Orange Box.

Valve heeft gesproken en Doug Loumbardi van het bedrijf beweert dat er geen PlayStation 3 versie zal komen dit jaar. Dit is wat hij letterlijk zei:

There's zero chance of it happening this year. It's something that's being talked about right now as the game is gaining popularity and looking like it's going to be a hit.

De kans is nu wel erg groot dat er een überhaupt een PlayStation 3 versie komt. We zullen alleen nog iets langer moeten wachten.

De pc- en Xbox 360-versie van Left 4 Dead zullen 20 november in de winkels komen te liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?