Check hier alle PlayStation State of Play content

Geen Peach in New Super Mario Bros. Wii

Zoals bekend zullen er vier bespeelbare karakters zijn in New Super Mario Bros. Wii voor de Nintendo Wii: Mario, Luigi en twee toads. Nu vraagt iedereen zich af: waarom zit Peach niet in het spel in plaats van een van die toads? Het antwoord daarop is redelijk verrassend. We mogen allemaal boos zijn op de jurk van Peach, dat lees je goed: de jurk.

Volgens Miyamoto was de keuze rap gemaakt. Toad lijkt namelijk veel meer op Mario en Luigi dan Peach. Als een van de vier karakters een jurk zou dragen, dan zou het speciale verwerking en programmering vragen om de jurk in de juiste plooi te krijgen.

Nu maar hopen dat ze in New Super Mario Bros. Wii 2 wél moeite doen om Peach in het spel te steken, want geeft nu eerlijk toe: wie is Mario zonder zijn Peach?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?