Geen oplossing kleine letters in Mass Effect 2

Mensen die Mass Effect 2 op standaard tv's spelen hebben het misschien al gemerkt; de letters zijn te klein om te lezen. Dead Rising had hier ook altijd last van.

Ontwikkelaar BioWare zegt hier niet veel aan te kunnen doen. In een officieel statement zeggen zij dit;

While this was not an intentional result, it was a byproduct of the enhancements to the user interface.

Waarna de ontwikkelaar vervolgens dit zei;

After investigating potential solutions, we have determined that while this issue does affect a small portion of SDTV owners, we are unable to resolve it for Mass Effect 2 through a title update.

De enige oplossing voor mensen die dit problemen hebben, is een nieuwe televisie kopen, probeert BioWare te zeggen. Heb jij last van dit probleem?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?