Sid Meier's Civilization VI

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2016
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Geen online multiplayer in Switch-versie Civilization VI

Sid Meier’s Civilization VI zal geen online multiplayer-mode bevatten. Dit heeft 2K laten weten tegenover Eurogamer. Wel zal de game op lokaal niveau te spelen zijn met meerdere spelers.

Het bericht kwam als eerste binnen via een gebruiker van de website Reddit. Deze persoon zag op de eShop-pagina van Civilization VI dat de game met vier spelers tegelijk kan worden gespeeld, mits dit wordt gedaan over een lokaal netwerk (wireless LAN). Vele dachten dat de multiplayer-mode mogelijk zou worden toegevoegd door middel van een patch. Uitgever 2K heeft echter tegenover Eurogamer bevestigd dat online multiplayer inderdaad niet in de uiteindelijke game zal zitten.

CIV6 SW

Is dit een gemiste kans om de Nintendo Switch-versie van Sid Meier’s Civilization VI geen online multiplayer-mode mee te geven?

BRON eurogamer

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?