Rise of the Argonauts

  • Ontwikkelaar Liquid Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Geen november voor Rise of the Argonauts

De Griekse Mythische avonturen zijn de laatste jaren hot. Codemasters kon daarom ook niet uitblijven en zij komen nu met Rise of the Argonauts. De game is een mix van RPG elementen in een Third Person standpunt.

De releasedatum van deze game stond voor deze maand. Vandaag is bekend geworden dat Rise of the Argonauts die datum niet redt. De game zal nog wel voor de feestdagen uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?