Check hier alle PlayStation State of Play content

Geen multiplayer voor PC-versie Ghostbusters

Een tijdje terug heeft Ecto Web, een site die zich bezig houdt met alles omtrent de Ghostbusters, een aantal packshots gekregen van Ghostbusters: The Video Game. Ze kregen er een voor ieder platform.

Na alle packshots geïnspecteerd te hebben kwam Ecto Web erachter dat er waarschijnlijk geen multiplayermodus op de PC-versie zal komen. Op de hoes van de Xbox 360- en PlayStation 3-versie was te lezen dat de game mulitplayermogelijkheden heeft. Op de hoes van de PC-versie was echter niks over multiplayermogelijkheden te vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?