Dead Rising 2

  • Ontwikkelaar Blue Castle Games
  • Eerste releasedatum 24 september 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World, Horror
  • Gameliner score

Geen multiplayer in Dead Rising 2

De eerste Dead Rising werd als releaSEGAme voor de Xbox 360 uitgebracht. Veel mensen zien deze game nog steeds als cultklassieker en volgens de reviews is dat ook terecht.

Dead Rising 2 is inmiddels aangekondigd en dit keer vindt het zombiefestijn zich plaats in een casino á la Las Vegas. Er zullen 6000 zombies tegelijk in beeld kunnen komen en daarnaast zou de game multiplayermogelijkheden krijgen. De multiplayer heeft nooit bestaan. De woordvoerder, Laura Scholl, versprak zich. Ze wilde eigenlijk multiplatform zeggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?