Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Geen MP3 meer op je Wii

Waar je vroeger nog kon genieten van je eigen MP3'tjes via de Wii, zal dat nu niet meer gaan. Dankzij de nieuwste update heeft Nintendo het MP3'tje voor de Wii namelijk vaarwel gezegd.

De nieuwe update zorgt natuurlijk voor nieuwe, goede dingen, zoals een 'shuffle' modus en de mogelijkheid een eigen foto als achtergrond in te stellen. Het slechte nieuws aan de update is, dat het veelgebruikte MP3-formaat niet meer afgespeeld kan worden, omdat de Wii na de update alleen nog het ACC-formaat slikt. Dit nieuwe formaat zou betere geluidskwaliteit met zich meebrengen en is tevens te gebruiken in MP4-films.

Hoe jammer het ook klinkt, het lijkt er toch op dat vele Wii-bezitters eraan moeten geloven dat ze ofwel hun MP3'tjes zullen moeten converteren ofwel geen muziek meer kunnen afspelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?