Geen Mirror's Edge DLC meer

Nieuwe avonturen voor Mirror's Egde kunnen we wel vergeten. Electronic Arts heeft namelijk laten weten dat ze voorlopig geen plannen hebben voor meer uitbreidingen voor de game. Electronic Arts houdt het dus bij één DLC pakket.

In februari verscheen namelijk de eerste en enige content voor de game. De content zorgde er wel voor dat gamers de snelste tijd konden neerzetten over verschillende fantasievolle parkoersen. Overigens is er ook goed nieuws, want we kunnen ons nu volledig gaan focussen op de opvolger van de game, die nog wel zal komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?