Just Cause 2
  • ONTWIKKELAAR Avalanche Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 maart 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Geen Just Cause 2 meer dit jaar

De opvolger van Just Cause (JC 2) komt dit jaar niet meer uit. Dat heeft uitgeverij Eidos bekendgemaakt. De reden waarom de game dit jaar niet meer haalt is niet bekend, maar waarschijnlijk heeft het gewoon te maken met de ontwikkeling die achterloopt op schema. De game staat nu gepland voor een release in 2009.

In Just Cause 2 speel jij Rico Rodriquez. Op een groot en tropisch eiland kun je op free-roaming stijl allerlei missies voltooien die jouw de grootste van iedereen maakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?