Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

I Am Alive

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2012
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Geen I Am Alive voor Leipzig

I Am Alive is de nieuwste game van Ubisoft. In deze game zul je moeten overleven in een verwoeste stad. We hebben een glimp van de game kunnen ontvangen tijdens de E3 van dit jaar.

Hier zal het ook bij blijven, volgens Ubisoft. I Am Alive zal niet op de Leipzig Game Convention zijn gezicht laten zien. Er zijn geen redenen gegeven voor deze afwezigheid. Maar het zal waarschijnlijk zo zijn dat Ubisoft wat meer wilt vorderen in de ontwikkeling van de game voor een andere presentatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?