Geen handleidingboekjes meer bij games

Ubisoft heeft besloten om de natuur een handje te helpen. Ubisoft vindt namelijk dat er teveel bomen worden vermoord. De uitgever heeft dan ook besloten om geen handleidingboekjes meer te leveren bij de Xbox 360 en PS3 games. In plaats daarvan zal Ubisoft digitale alternatieven gebruiken om gamers op deze manier gemakkelijker toegang te geven tot info over de game.

Laurent Detoc, president Ubisoft Noord-Amerika:

Ubisoft is often recognized for making great games, but it's a special privilege to be the industry leader at saving trees. Eco-friendly initiatives are important to the global community and introducing in-game digital manuals on Xbox 360 and PS3 is just the latest example of Ubisoft's ongoing commitment to being a more environmentally conscious company.

Ubisoft wil dus een meer milieuvriendelijker bedrijf worden. Het vervangen van de handleidingboekjes was de eerste stap in deze richting. De uitgever is samen met Technimark ook al begonnen aan de tweede stap, namelijk milieuvriendelijker DVD hoesjes.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?