Geen Half-Life 2: Episode 3 volgens Newell

Gabe Newell, de grote baas van Valve, maakte bekend dat de grote verrassing die Valve voor ons in petto heeft niet is wat we ervan denken. De grote verrassing zal geen Half-Life 2: Episode 3 zijn.

Dit vertelde hij in een brief naar Half-Life fansite Halflife2.net. Ook de screenshot die we eind vorige week zagen is nep, volgens Newell. Zal het dan toch Left 4 Dead 3 zijn?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?