Geen God of War 3 co-op

Daar heb je mij weer, maakte ik jullie gisteren nog lekker met het gerucht dat God of War 3 een co-op mode krijgt, blijkt nu officieel bevestigd te zijn door Sony dat dit niet waar is. Niet boos gaan worden op mij he, het klonk gisteren allemaal nog zo als waarheid.

Eric Levine, een PR man van Sony was zo aardig om te melden dat het niet waar is, veel meer had hij er niet over te zeggen. Al is het natuurlijk wel zo dat Sony wel vaker dingen heel hard ontkent en dan is het soms toch stiekem wel zo. We zullen het wel zien in maart 2010, dan komt de PlayStation 3 exclusive uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?