Geen gevloek meer op Xbox Live

Zoals iedereen wel weet, wordt er online nogal wat gescholden op elkaar. Vooral op Xbox Live kunnen de gemoederen hoog oplopen. Na veel geklaag van ouders heeft Microsoft er wat op bedacht.

In 2004 had Microsoft al een patent aangevraagd op het real-time censureren van audio streams en nu heeft de USPTO ( United States Patent and Trademark Office) dit patent goedgekeurd. Het systeem analyseert audio streams en herkend bepaalde woorden die er vervolgens uitgefilterd worden. Of Microsoft hier echt iets mee gaat doen is nog even afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?