Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Geen Gears of War 2 op Games Convention

Jammer maar helaas, Gears of War 2 zal niet te zien zijn op de Games Convention in Duitsland. De GC vindt over een ruime week plaats van 20 tot en met 24 augustus.

De reden voor het ontbreken heeft met onze oosterburen te maken. Gears 2 mag daar niet in de schappen komen te liggen wegens de grote hoeveelheid geweld. Omdat de game niet verkocht mag worden in Duitsland heeft Microsoft daarom besloten de game ook niet mee te nemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?