Geen Firstlook Festival dit jaar

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2020 16:00

Het coronavirus blijft niet alleen menselijke slachtoffers maken, maar ook evenementen worden bij de vleet afgelast. Firstlook Festival is het meest recente evenement dat zich in dat rijtje schaart.

In een statement op Twitter heeft de organisatie van het Firstlook Festival bekendgemaakt dat er dit jaar geen editie plaatsvindt van het jaarlijkse evenement. Ondanks dat het festival pas in oktober gepland staat heeft de organisatie er weinig trek in om allerlei voorbereidingen in gang te zetten voor iets waarvan het nog niet zeker is dat het überhaupt doorgaat. Verplaatsen naar een later moment zit er niet in, dus is het de bedoeling dat volgend jaar weer een nieuwe editie wordt georganiseerd. Vooralsnog is gamescom één van de weinige game-evenementen die nog wel doorgaat.

Firstlook Festival krijgt dit jaar dus geen editie. De bedoeling van de organisatie is om in 2021 weer een Firstlook Festival te organiseren.

Bron: Firstlook
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord