Geen extra Prince of Persia content voor de PC

Een paar weken geleden werden er al enkele details bekendgemaakt over de 'Epilogue' DLC van Prince of Persia. Dit zou een groot project zijn van Ubisoft. We zullen 26 februari onder andere nieuwe wapens, vijanden en omgevingen krijgen. Er is nog geen prijs bekend voor deze DLC.

Helaas voor de PC gamers komt deze extra content niet naar de PC. Er is hier geen gedetailleerde reden voor gegeven. Het enige wat Ubisoft erover kon zeggen was:

business reasons

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?