Geen Epic games dit jaar

Met de titel bedoelen we niet epische games, maar games ontwikkeld door het bedrijf Epic Games, die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld Shadow Complex en Gears of War. Volgens Mark Rein zullen er geen nieuwe Epic titels uitkomen dit jaar.

Of het hier gaat om puur de games die Epic zelf ontwikkeld of ook de titels van dochterstudio's in Utah en Polen is niet bekend. Maar misschien dat ze met een grote titel bezig zijn en dit jaar bekend gaan maken, we zullen zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?