Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Geen DLC voor GTA: IV in 2008?

Dan Houser van Rockstar heeft in een interview met Variety gezegd, niet zeker te zijn of de downloadable content voor Grand Theft Auto IV voor de Xbox 360 nog in 2008 zal verschijnen.

Houser zegt:

We weten het niet zeker. De ontwikkeling verloopt goed, maar we weten geen datum.
We hopen dat we in de komende weken meer bekend kunnen maken. We zijn altijd meer gefocussed op kwaliteit in plaats van data. De ontwikkeling van de downloadable content verloopt wel heel goed, we zijn er nu al erg trots op. Dat was ons doel.
We willen mensen wel een idee geven van wat ze kunnen verwachten. We willen niet dat ze denken dat het een enorme toevoeging is. Dat zal het niet zijn.

We weten dus niet wat we kunnen verwachten. Hopelijk weten we binnenkort meer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?