Geen demo voor F1 2010

Zojuist heeft community manager Ian Webster, bij Codemasters bevestigd op het officiële forum, dat er geen demo zal verschijnen van F1 2010. Door de complexiteit van de game F1 2010 is het niet mogelijk om voor de release van 24 september van dit jaar een demo te maken, aldus Webster.

Due to the nature of the game, and its layers of licensed content, it will not be possible to make a cut-down, limited content sample that would serve as a demo for F1 in 2010 within our production deadlines.

F1 2010 zal verkrijgbaar zijn op 24 september van dit jaar voor de PS3, Xbox 360 en de pc. De PSP en Wii versie verschenen vorig jaar al voor de PSP en de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?