Check hier alle PlayStation State of Play content

Geen demo voor Assassin's Creed 2

Vandaag maakte de Franse uitgever Ubisoft op de Eurogames Expo bekend dat er geen demo gaat verschijnen van Assassin's Creed 2. Ook bij het eerste deel kregen we al geen voorsmaakje van de game.

Of dit een goede keuze is van Ubisoft valt alleen maar af te wachten. Bij het vorige deel ontstond er echter veel oproer, toen bleek dat de game veel te eentonig was, na het spelen van het gekochte spel. Een tactiek van Ubisoft? Hopelijk niet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?