Geen commentaar op nieuwe PSP-versie

Er waren geruchten dat er een nieuwe PSP-versie in de maak is. Sony wil echter helemaal niets kwijt over de PSP, die al klaar voor productie zou zijn volgens de geruchten.

De PSP-3001, de code die deze opvolger van de PSP Slim & Lite zal dragen, zal volgens de geruchten qua uiterlijk weinig nieuws brengen. We denken dan ook dat deze versie kostenbesparend zal zijn of iets te maken heeft met de beveiliging van de PSP.

Op de E3 werd namelijk bekendgemaakt door Jack Tretton, baas van Sony Amerika, dat Sony hard werkt aan de beveiliging van het apparaatje. Dit in verband met de custom firmwares die bij een deel van de PSP-bezitters erg geliefd zijn. Door deze hacks is het mogelijk om onder andere spellen via je memory stick af te spelen. Iets wat uitgevers natuurlijk niet graag hebben.

Of het een met het ander te maken heeft weten we dus nog niet zeker. Wanneer er meer bekend is over de - misschien onhackbare - PSP-3001, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?