Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score -

Geen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered in Rusland

De organisatie van PlayStation Rusland heeft besloten om Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered niet uit te brengen in Rusland.

Via Twitter heeft Call of Duty Rusland hier een uitspraak over gedaan. De reden tot dit besluit is er niet bij vermeld. Al eerder heeft Rusland besloten om de originele Modern Warfare 2 weg te halen uit de verkoop. Later is het spel opnieuw uitgebracht in Rusland waarbij de No Russian missie is verwijderd uit het spel. Deze missie bevat een terroristische aanslag op een vliegveld in Moskou met het doel het vertrouwen van Russische terroristen te winnen. Russische federale agenten waren hier niet blij mee en gaven Amerika de schuld zich verontwaardigd te voelen. Zou dit opnieuw de reden zijn van Rusland tot dit besluit?

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered1

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is sinds 31 maart 2020 beschikbaar voor de PlayStation 4. Voor de Xbox One en pc wordt de game op 30 april 2020 gereleased.

BRON Twitter

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?