Okami

  • Ontwikkelaar Ready at Dawn
  • Eerste releasedatum 13 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Geen breedbeeld voor Okami Wii

Er werd een paar weken geleden al bekendgemaakt dat de PlayStation 2 klassieker Okami geport zal worden naar de Wii, wegens de vele vraag van de fans. Alleen ondervinden de makers een klein probleempje.

Er zit namelijk een standaard breedbeeldfunctie in de Wii en zijn games. Okami heeft dus ook een breedbeeldfunctie, maar deze blijkt niet te werken zoals het hoort. Het ziet eruit alsof de standaardresolutie is uitgerekt naar 16:9. De ontwikkelaar probeert dit probleem zo snel mogelijk op te lossen zodat de gamers hiermee geen last krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?