BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Geen BioShock voor PlayStation 3

Een paar dagen eerder meldde het blad EGM (Electronic Gaming Month) het gerucht dat de Xbox 360- en pc-game BioShock naar de PlayStation 3 geport zou worden. 2K Games, de uitgever van de game, heeft nu bevestigd dat er zeker geen plannen zijn om BioShock te porten naar de PlayStation 3.

'There will be no PS3 version of BioShock. It has been explained time and time again,' aldus een persvoorlichter van 2K Games. Helaas voor de PlayStation 3 bezitters komt er dus geen PlayStation 3-versie van BioShock. Deze game blijft gewoon een Microsoft Exclusive.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?